Mama a trei copii a dispărut de o săptămână de acasă. Ultimul drum: la coafor, la Paşcani

Femeie dispărută-Cuberschi Daniela (Sursa: newspascani.com)

Femeie dispărută-Daniela Cuberschi (Sursa: newspascani.com)

Situație disperată pentru o familie din localitatea Conțești. O femeie este dată dispărută, nimeni nu mai știe nimic de ea.

Daniela Cuberschi în vârstă de 37 de ani, este de negăsit de miercuri, 29 mai 2015, după ce a anunțat familia că pleacă la un coafor în Pașcani și nu a mai revenit acasă. De atunci soțul ei se gândește la ce poate fi mai rău.
Dispariţia ei a fost anunţată de Laurențiu Cuberschi, soţul ei. Cei doi locuiesc în satul Conțești, comuna Valea Seacă, împreună cu părinții femeii. Sunt căsătoriți de 12 ani și au împreună trei copii. Bărbatul a cerut sprijinul Poliției, în speranța că o va aduce teafără acasă.

„Polițiștii au fost sesizați astăzi, 3 iunie, de către un bărbat, cu privire la faptul că soția sa a plecat în data de 29 mai 2015 de la domiciliu, și nu a mai revenit. În prezent efectuăm verificări și căutări în vederea depistării ei și clarificării situației”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași.

Familia nu a alertat Poliția în tot acest timp, de pe 29 mai până astăzi, pentru că Daniela Cuberschi a mai plecat de acasă de câteva ori, în decursul anilor, pe la prieteni sau rude care apoi l-au anunţat pe soțul ei pentru a-i spune unde este. A căutat-o însă la rude, prieteni, atât în Conțești, cât și în Pașcani.

Conform mamei sale, în ziua dispariției era îmbrăcată cu pantaloni crem trei sferturi, cu o bluză de aceeași culoare și balerini negri. Femeia are 1,70 metri înălțime, ochi albaștri, păr șaten. Nu avea acte asupra sa și nici telefon mobil.

Cine are detalii despre Daniela Cuberschi este rugat să sune de urgență la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de Poliție.

Sursă: Ziarul de Iași

Leave a Reply

Your email address will not be published.