Luna dedicată femeii continuă la Ateneul din Iași cu invitați speciali

Ateneul din Iași organizează, începând cu data de 23 martie a. c., o serie de cinci activități dedicate lunii femeii, în Sala Mare de spectacole „Radu Beligan”. Invitata specială ce va păși pe scenă, Draga Olteanu Matei îi invită pe toți ieșenii la o întâlnire cu domnia sa și cu Trupa de teatru pe care o păstorește : trupa Birilic din Fălticeni.

Programul Ateneului  în zilele de  23-26 martie  a.c. este după cum urmează: joi, 23 martie, va avea loc proiecția de film „ BD în alertă” la ora 19:00, prețul biletului fiind 10 lei; pe 24-25 martie Ateneul din Iași va găzdui Spectacolul de teatru senzorial „Complet alb”, regizat de Octavian Jighirgiu, la ora 19:00, pe 24 martie, iar pe 25 va avea loc la orele 16:00 și 19:00; Sâmbătă va avea loc o triplă lansare de carte „Sâmbătă respirăm la Ateneu”- Prințesa Urbană, la ora 10.30, intrarea este liberă; Ateneul din Iași are surprize și pentru copii, astfel, duminică va fi pus în scenă spectacolul „ Ali Baba și cei 40 de hoți”, un Marionette Show, la ora 11.00 cu prețul biletului de 8 lei; „ O întâlnire cu Draga Olteanu Matei, regizorul Ovidiu Cuncea și Trupa Birilic” va avea loc duminică la ora 19:00, biletul este în valoare de 20 de lei/ 15 lei cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari sau şomeri.

„ Programul Ateneului din Iași va conține o serie de spectacole și evenimente dedicate lunii femeii. Dorim să acoperim o paletă cât mai diversă, de la spectacol pentru copii până la întâlnire cu Draga Olteanu Matei și Trupa Birilic”, a declarat Andrei Apreotesei, director al Ateneului din Iași.

Biletele pot fi achiziționate on-line de pe site-ul: www.ateneuiasi.ro sau direct de la Casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00-16.30.

 

 

Alina BATCU

Leave a Reply

Your email address will not be published.