Liberalii din Botoșani au alergat alături de zeci de tineri

11350181_811423612272169_621077229_n

Liberalii din Botoșani au alergat alături de zeci de tineri

Organizația județeană PDL Botoșani a organizat sâmbătă, 23 aprilie, un cros pentru a marca împlinirea a 140 de ani de când s-a înființat partidul liberal. Startul competiției s-a dat la Casa de Cultură a Sindicatelor, iar traseul nu a fost dificil, au continuat pe strada Cuza Vodă, Bulevard și Marchian.

Printre aceștia s-au numărat și senatorul Viorel Grigoraș, fostul viceprimar Viorel Iliuță, consilierul local Cătălina Lupașcu, consilierul local Sorin Apostoliu și consilierul județean Victor Ivănescu.

„Încerc să fac mișcare zilnic, mai ales când vin de la București. Sunt mulțumit că am reușit să trec linia de sosire și îi felicit pe toți participanții. Așteptăm ca la viitoare acțiuni să vină un număr cât mai mare de participanți și promit să mă ma antrenez ca la viitoarele competiții să ocup un loc cât mai fruntaș.” a declarat senatorul Viorel Grigoraș

Tineretul a răspuns pozitiv acestei alternative de a marca cei 140 de ani de activitate, astfel că zeci de juniori și tineri cu vârste cuprinse între 18-35 de ani au alergat alături de membrii partidului.

Emanuela Viziteu

emanuela.viziteu@addinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.