LG lansează 4 smartphone-uri înainte de Mobile World Congress

LG

LG

Lg a dezvăluit luni, 22 Februarie 2015, patru noi modele de smartphone-uri, cu o săptamână înainte de Mobile World Congress. Cele patru prototipuri sunt LG Magna, Joy, Spirit si Leon și vor fi lansate pe piață în decursul acestei săptămâni.

Deși au primit atestatul de mid-range, ele rulează pe software-ul Google Android 5.0 Lollipop. Totuși, LG Joy, cel mai ieftin dintre cele patru, va fi disponibil și cu varianta Android 4.4 KitKat. Toate cele patru dispozitive smart vor avea 8 GB de memorie internă, conectivitate 3G si 4G și un chip quad-core de 1GB RAM.

„Noua colecție mid-range LG continuă să ofere smartpone-uri minunate la prețuri rezonabile. Pentru milioane de consumatori din întreaga lume, factorul decisiv în a cumpăra un smartphone nu constă în mărime sau rapiditate, ci vizează cât de echilibrat e. Cu noile noastre smartphone-uri mid-range, tot mai mulți clienți se vor gândi la LG atunci când își vor cumpăra noi smartphone-uri”, a declarat CEO-ul diviziei mobile LG, Juno Cho, căruia îi aparține inițiativa.

Diferența dintre cele patru telefoane e la nivelul display-ului: LG Magna are un display HD de 5 inch, în timp ce Spirit, Leon si Joy au ecrane HD de 4,5 inch. În privința camerelor foto, toate, cu excepția LG Joy, au camere duale de 8 si 5 MP, cele mai slabe specificații având doar camere de 5 MP.

Deși se zvonește că LG a lansat aceste produse pe piață ca să distragă atenția cumpărătorilor, unii spun că gigantul tehnologic va dezvălui în cadrul MWC, noul smartphone LG G4.

 

Anca Pascal

anca.pascal@addinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.