LG lansează 4 smartphone-uri înainte de Mobile World Congress

LG

LG

Lg a dezvăluit luni, 22 Februarie 2015, patru noi modele de smartphone-uri, cu o săptamână înainte de Mobile World Congress. Cele patru prototipuri sunt LG Magna, Joy, Spirit si Leon și vor fi lansate pe piață în decursul acestei săptămâni.

Deși au primit atestatul de mid-range, ele rulează pe software-ul Google Android 5.0 Lollipop. Totuși, LG Joy, cel mai ieftin dintre cele patru, va fi disponibil și cu varianta Android 4.4 KitKat. Toate cele patru dispozitive smart vor avea 8 GB de memorie internă, conectivitate 3G si 4G și un chip quad-core de 1GB RAM.

„Noua colecție mid-range LG continuă să ofere smartpone-uri minunate la prețuri rezonabile. Pentru milioane de consumatori din întreaga lume, factorul decisiv în a cumpăra un smartphone nu constă în mărime sau rapiditate, ci vizează cât de echilibrat e. Cu noile noastre smartphone-uri mid-range, tot mai mulți clienți se vor gândi la LG atunci când își vor cumpăra noi smartphone-uri”, a declarat CEO-ul diviziei mobile LG, Juno Cho, căruia îi aparține inițiativa.

Diferența dintre cele patru telefoane e la nivelul display-ului: LG Magna are un display HD de 5 inch, în timp ce Spirit, Leon si Joy au ecrane HD de 4,5 inch. În privința camerelor foto, toate, cu excepția LG Joy, au camere duale de 8 si 5 MP, cele mai slabe specificații având doar camere de 5 MP.

Deși se zvonește că LG a lansat aceste produse pe piață ca să distragă atenția cumpărătorilor, unii spun că gigantul tehnologic va dezvălui în cadrul MWC, noul smartphone LG G4.

 

Anca Pascal

anca.pascal@addinfo.ro

About The Author

Mă defineşte propriul nume, nu am o categorie în care să mă regăsesc, eu sunt doar Anca. Sunt condusă de instincte, aşa am ajuns la Jurnalism şi m-am îndrăgostit nebuneşte de acest domeniu. Este libertate şi independentă până în culmile gloriei. Mă exprim liber şi scriu din plăcere, de ambiţie şi cu dorinţa de a evolua. Abia descopăr lumea din jurul meu, curiozitatea e atuul cel mai de preţ pe care-l am. Învăţ să privesc lumea obiectiv şi detaşat. Învăţ să mă bucur de momente şi să asimilez experienţele, dar informaţiile să le sortez şi să le împărtăşesc cu ceilalţi. Îmi place ceea ce fac, mă regăsesc în această lume şi doar aici mă simt ca acasă.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.