Exclusiv. Koji Igarashi revine în forţă cu BloodStained: Ritual of The Night

BloodStained: Ritual of The Night

BloodStained: Ritual of The Night

Creatorul jocului Castlevania, producătorul Koji Igarashi revine în forţă pe piața start-up-urilor. Acesta a apelat la site-ul Kickstarter pentru a-şi fonda viitorul proiect: Bloodstained: Ritual of the Night, obținând un milion de dolari în mai puţin de 24 de ore.

Prin intermediul site-ului de start-up, Koji “IGA” Igarashi a cerut jucătorilor şi fanilor de pretutindeni ajutor pentru fondarea unui joc nou, de tip “metroidvana”, stilul creat de acesta după jocul Castlevania: Symphony of the Night în anul 1997.
După ce a părăsit studioul Konami în anul 2013, Igarashi îşi dezvoltă jocul împreună cu Inti Creates, studioul responsabil pentru seriile Mega Man şi Mighty No. 9, jocul dezvoltat tot cu ajutorul Kickstarter de către fostul director Capcom R&D, Keiji Iafune şi care va apărea în septembrie anul curent. Muzica vă fi compusă de Michiru Yamane, alături de Ippo Yamada, recunoscut pentru munca sa în Resident Evil.
Bloodstained: Ritual of the Night este un joc cu notă gotică care urmăreşte povestea unei fete pe nume Miriam, o orfană care are încastrate în corpul ei cristale ce îi oferă abilități magice şi puterea de a chema demoni. Acestea sunt sursa ei de putere, dar şi blestemul pe care îl poartă.
Jocul este preconizat pentru lansare în martie 2017, pentru PlayStation4, Xbox One şi PC, iar cei care donează 28 de dolari pentru joc, vor primi o copie digitală a acestuia.

Pentru mai multe detalii despre joc: https://www.kickstarter.com/projects/iga/bloodstained-ritual-of-the-night/video_share

 

Anca Pascal

anca.pascal@addinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.