„Iubesc să strâng lumea la piept”, campanie dedicată copiilor cu Sindrom DOWN

Fundația Star of Hope Romania a lansat astăzi, 21 martie,  cea de-a treia ediție a campaniei „Iubesc să strâng lumea la piept” , prin evenimentul „Bine ați venit la noi”.  Aceasta este dedicată copiilor și tinerilor cu Sindromul Down și se va desfășura în perioada 21-31 martie.

Acest eveniment este sărbătorit astăzi în întreaga lume și peste tot în țară unde Star of Hope a deschis centre de reabilitare pentru copii cu dizabilități. 40% din numărul copiilor au sindromul DOWN, iar fundația are în grijă în fiecare zi peste 500 de copii din regiunea noastră de nord-est. Aceste centre de recuperare urmăresc să influențeze politicile locale și să colaboreze cu autoritățile pentru ca astfel de servicii să fie susținute și financiar”, a declarat Aurora Vatamaniuc, președinte executiv al Fundației Star of Hope Romania

În ultima zi a campaniei, și anume 31 martie, Fundația Star of Hope îi invită pe cei interesați să participe la un eveniment de change-experience, intitulat „Welcome to us” pentru a marca Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului împreună cu o echipă de specialiști din Suedia.

Cei 22 de copii cu Sindromul Down înscriși beneficiază în mod gratuit de terapie recuperatorie 3 zile pe săptămână – 66 de ore de terapie pe săptămână și 264 ore pe lună.

Alexandra ATĂNĂSOAI

Leave a Reply

Your email address will not be published.