Intră Gheorghe Nichita în cursa electorală?

Gheorghe Nichita

Gheorghe Nichita

Candidatul independent la Primăria Iașiului, Andrei Postolache, vine cu o propunere pentru fostul edil al municipiului. Acesta îl solicită pe Gheorghe Nichita să-și prezinte candidatura la alegerile locale din 5 iunie. Liderul „Pentru Iaşi“ l-a asigurat în cadrul unei scrisori deschise pe primarul suspendat că va semna pentru susţinerea lui dacă va decide să candideze. Postolache consideră că o candidatură a lui Nichita la Primărie ar oferi prilejul dezbaterii evoluţiei orașului Iași în ultimii zece ani.

„O candidatură v-ar da ocazia de a vorbi cu ieşenii, de a-i privi în ochi şi de a le răspunde la întrebări. Avem multe întrebări despre ce s-a întâmplat în ultimul deceniu şi ceva în Iaşi, iar momentul crucial al alegerilor ar fi ocazia perfectă pentru a le lămuri. Ascultându-l azi pe Mihai Chirica, ai putea zice că nici nu vă cunoaşte. Dar noi ştim că nu este aşa. A vorbi despre Mihai Chirica fără a vorbi şi despre Gheorghe Nichita este o nedreptate. E ca şi cum ai vorbi despre Tom fără Jerry. Înţeleg că vă mândriţi cu realizările mandatelor în care l-aţi avut aproape la conducerea oraşului. Ar fi păcat ca în aceste alegeri să primească doar el voturile ieşenilor recunoscători. Nu ştim cum se împărţeau «lucrurile» în primărie, sperăm să putem vedea tabloul complet în curând, dar până atunci, măcar voturile meritaţi să le împărţiţi frăţeşte”, a declarat Andrei Postolache, candidat pentru fotoliul de primar al Iașului.

Membrii Grupului „Pentru Iași” așteaptă un răspuns din partea lui Gheorghe Nichita care, se pare, nu a putut fi contactat în ultimele două zile.

 Letiția Gheorghiu

Leave a Reply

Your email address will not be published.