În curând începe „Hangariada”

Hangariada

Hangariada

În perioada 15-17 mai va avea loc cea de a cincea ediţie a festivalului „Hangariada” pe aerodromul „Alexandru Matei” din Iași. Aceasta are stabilit ca obiectiv promovarea activităţilor sportive, creative, artă, mişcare, toate acestea fiind desfăşurate în loc liber pentru cei pasionaţi de zbor, indiferent de vârstă.

„Hangariada este singurul festival outdoor din România care îmbina arta nonconformistă cu pasiunea pentru zbor. Cele trei zile ale festivalului vor fi pline de activităţi aviatice, salturi cu paraşuta, concerte, spectacole de teatru şi activităţi artistice neconvenţionale. Festivalul „Hangariada” are ca scop crearea unui spaţiu dedicat oamenilor cu deschidere spre frumos, spre artă, oameni care au o minte desluşită şi idei revigorante. Hangariada înseamnă lupta împotriva convenţionalului promovat ca valoare fixă, ca standard, ca reper”, au declarat organizatorii evenimentului.

În prima zi organizatorii vă aşteaptă cu spectacol aviatic oferit de Haws of România şi de echipa de paraşutişti Blue Wings. Participanţii pot alege să participe la salturi cu paraşuta, planorism mosor, planorism tractare avion, avioane uşoare, planorism acrobatic şi zbor cu balonul cu aer cald.

Accesul la Hangariada este liber pe parcursul celor trei zile, până la ora 19:00, după această oră intrarea se face pe baza biletului. Acestea pot şi achiziţionate prin Eventim şi ridicate de la magazinele Domo, benzinăriile OMV, Orange Shop, Red Pipes, Teo’s Cafe şi The Trumpets, la preţul de 58 de lei. Activităţile desfăşurate în timpul zilei sunt gratuite pentru copii.

Oana Creţu
oana.cretu@addinfo.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.