Spectacolul „Imagine All People” va fi jucat pe scena Teatrului Național din Iași

Teatru coregrafic

Teatru coregrafic

Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Iași va găzdui anul acesta un spectacol unic – „Imagine All People”, a cărui coregrafie este semnată de către Gigi Căciuleanu. Piesa de teatru coregrafic va avea loc cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, sâmbătă, 14 februarie, la ora 18:30, în Sala Mare a Teatrului Național, fiind inspirată din melodia lui John Lennon, „Imagine”.

Managerul Operei Naționale, Beatrice Rancea a declarat că: „Este un spectacol unic pe care sunt sigură că spectatorii noștri îl vor vedea de mai multe ori. Este acest spectacol gândit pentru  colectivul nostru, înca este în lucru, pentru că maestrul s-a lăsat foarte mult atras de informația care a venit de la dansatorii noștri și a creat  momente special pentru ei”.

Alături de soliștii și ansamblul de balet ai Operei Naționale, vor fi prezenți pe scenă și elevi ai Colegiului Național de Artă „Octav Băncilă”. Întreaga echipă va depune un efort susținut pentru ca spectatorii să aibă parte de un moment magic de muzică și dans.

În aceeași seară va fi prezentată o expoziția de fotografie „New Energy” de Mircea Albuțiu, iar spectatorii vor putea să se delecteze cu fotografiile realizate de Gigi Căciuleanu, în cadrul proiectului „Amor Amore”.

Coregraful invită toți ieșenii „la un spectacol adresat nu doar ochiului și gândirii, ci și inimii”. Prețul unui bilet variază între 10 lei și 60 de lei.

Ingrid Bejan

ingrid.bejan@addinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.