Iașul are un nou prefect: Marian Șerbescu

Guvernul României a luat, în urma ședinței de astăzi (30 martie), o serie de hotărâri privind încetarea exercitării unor funcții publice de prefect sau subprefect, precum şi numiri cu caracter temporar în aceste funcții publice. La Iași, Marian Grigoraș va fi înlocuit de către Marian Șerbescu. Acesta va exercita, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, funcția publică de prefect al județului Iași.

Marian Grigoraș va fi pus în funcție oficial printr-o ceremonie care va avea loc sâmbătă, 1 aprilie. „A fost o onoare deosebită să fiu timp de peste un an prefectul județului Iași. Scopul meu în acestă funcție a fost să fac cât mai mult bine pentru comunitatea în care trăiesc. Mulțumesc colaboratorilor pentru tot sprijinul pe care mi l-au acordat și urez succes în activitate noului prefect!”, a publicat fostul prefect, Marian Grigoraș, pe Facebook.

Toate hotărârile executivului cu privire la funcțiile de prefect și subprefect au fost publicate pe site-ul oficial al Guvernului României (vezi aici).

Mara Mațcu

Leave a Reply

Your email address will not be published.