Iași ComicsFest revine și anul acesta

Iasi ComicsFest

Iasi ComicsFest

În data de 16 și 17 mai, iubitorii de benzi desenate autohtone sunt așteptați la Iulius Mall pentru a doua ediție a Iași ComicsFest.

„Ajuns la a doua ediție, Iași ComicsFest a fost gândit ca startul unor serii de evenimente dedicate benzilor desenate și fanilor genului. Echipa inițială de desenatori a pornit cu un entuziasm venit din pasiunea pentru această artă și ajutorul oferit de Iulius Mall s-a mulat perfect pe dorințele noastre” declară Robert Obert, artist și membru al echipei de organizatori. De asemenea, acesta a mai spus că „Nu pot decât să spun că mă bucur că avem continuitate în munca și sper ca feedback-ul va fi, daca nu la fel de pozitiv ca dupa prima ediție, poate chiar mai bun.”

În cele două zile, vizitatorii vor putea avea ocazia de a vedea în expoziție lucrările a 30 de artiști, pot participa la discuții și ateliere legate de benzile desenate sau protagoniștii lor, pot poza pentru caricaturi sau pot testa board-game-uri. De asemenea, momentele de live drawing și proiecțiile de benzi desenate nu vor lipsi.

Artiștii prezenți sunt: Alexandru Ciubotariu, Octav Ungureanu, Ionuț Popescu, Robert Obert, Valentin Sava.

Invitați speciali: Bogdan Kelaru și Adrian Serghie

Albert Arcuda

Leave a Reply

Your email address will not be published.