I-a furat telefonul după ce s-a dat drept profesor

Telefon

Telefon

Un tânăr din Bârlad a sesizat poliția după ce un „profesor” i-a furat telefonul mobil. Studentul povestește că pe data de 9 februarie se afla la universitate în Iași, când un individ necunoscut s-a dat drept profesor și l-a rugat să-i împrumute telefonul mobil sub pretextul că l-a uitat pe al său într-o sală de curs.

Tânărul a fost de acord, iar falsul profesor a fugit cu telefonul din incinta universității. A fost urmărit și prins de student, care însă nu a reușit să-și recupereze telefonul deoarece individul l-a lovit cu pumnul pentru a reuși să scape.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Iași și Biroului pentru Centrul Universitar, s-a descoperit că așa-zisul profesor este un bărbat în vârstă de 44 de ani din Huși, județul Vaslui. Fiind declarat vinovat, acesta a fost reținut 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie și introdus în arestul IPJ.

Tâlharul a fost dus azi la Judecătoria Iași unde au fost luate măsuri de arestare preventivă. Gadgetul, în valoare de 2.300 lei, a fost recuperat și returnat proprietarului.

Ingrid Bejan

ingrid.bejan@addinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.