Helldraid a fost anulat

Jocul polonezilor de la Techland a fost omorât din faşă. Dezvoltarea first person slasher-ului Hellraid a fost oprită, momentan, de către membrii companiei pentru a utilize resursele umane în realizarea unui expansion pentru Dying Light.


Hellraid a fost iniţial programat să apară anul acesta, dar după o retrospective a conceptului, Techland a conştientizat că proiectul nu ar aduce suficiente satisfacţii pe piaţa de gaming, prototipul actual neatingând standardele de calitate impuse de către designerii jocului. Din această cauză, el va fi reprogramat şi reinventat de la baza să.
Ceea ce şi-au propus iniţial dezvoltatorii a fost un RPG first person de tip action, bazat pe luptele corp la corp, unde personajul trebuia să participe la quest-uri, looting şi dezvoltarea şi “creşterea| personajelor pe măsură ce avansau în level. O inovaţie pentru acest tip de joc ar fi fost idea de mulţi player (până în 4 jucători) care aveau să se lupte cu arme ascuţite cu adversarii lor.
Toţi cei care lucrau la acest proiect vor fi transferaţi pentru dezvoltarea expansion-ului de la Dying Light, un joc de acţiune open world, cu zombie – survivor mode. Jocul a fost lansatla începutul acestui an şi îl surprinde pe personajul principal, un agent sub acoperire infiltrându-se în oraşul Harran, un oraş împânzit de zombie cu un ciclu de zi-noapte pentru a reda un mediu cât mai realist.

Anca Pascal

anca.pascaladdinfo.ro

About The Author

Mă defineşte propriul nume, nu am o categorie în care să mă regăsesc, eu sunt doar Anca. Sunt condusă de instincte, aşa am ajuns la Jurnalism şi m-am îndrăgostit nebuneşte de acest domeniu. Este libertate şi independentă până în culmile gloriei. Mă exprim liber şi scriu din plăcere, de ambiţie şi cu dorinţa de a evolua. Abia descopăr lumea din jurul meu, curiozitatea e atuul cel mai de preţ pe care-l am. Învăţ să privesc lumea obiectiv şi detaşat. Învăţ să mă bucur de momente şi să asimilez experienţele, dar informaţiile să le sortez şi să le împărtăşesc cu ceilalţi. Îmi place ceea ce fac, mă regăsesc în această lume şi doar aici mă simt ca acasă.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.