Hearthstone – Blackrock Mountain este acum disponibil

 

 Heartstone: Heroes of Warcraft

HearthStone: Heroes of Warcraft

Blackrock Mountain pentru Hearthstone: Heroes of Warcraft este acum disponibilă. Blizzard Entertainment a anunţat că prima parte a aventurii se va desfăşura în mijlocul unui război, între facţiunile care se luptă pentru a prelua controlul unui munte legendar.

Dark Iron, elementali, dragoni sau Ragnaros, personajul cheie al universului Warcraft sunt doar o parte din taberele de luptă. Câştigătorii vor primi 31 de cărţi inspirate în această variantă a jocului, crescând opţiunile tactice ale acestuia.

Prima parte a acestei aventuri, Brackrock Depths, este disponibilă acum, urmând ca noi capitole să fie uploadate în fiecare săptămână a lunii aprilie. Fiecare capitol poate fi achiziţionat pentru doar 700 gold în game sau 5,99 Euro pentru variantele de PC, tablete Windows sau Android, şi 6,99 Euro pentru varianta iPad. De asemenea, este disponibil şi pachetul integral Blackrock Mountain, accesibil pentru preţul de 21,99 de Euro pentru PC, Android şi Windows, şi 24,99 pentru iPad.

Jocul este disponibil în Europa pe toate platformele Windows, Mac, iPad şi tabletele Windows şi Android, urmând să fie lansată şi o variantă pentru smartphone-uri cât de curând.

Anca Pascal

anca.pascal@addinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.