Hai să ne protejăm autoturismele

Atenție la furturile din mașini (Sursa: google.com)

Atenție la furturile din mașini (Sursa: google.com)

Neatenția și lipsa de preocupare în ceea ce privește bunurile personale ale unora dintre cetățeni îi transformă pe aceștia în victime. Poliția este solicitată aproape în fiecare zi pentru intervențiile ce au loc în diferite zone ale Iașiului. Țin întotdeauna să informeze proprietarii de autoturisme să nu mai dea ocazia hoților de a fura câte ceva din vehicul. Bunurile lăsate la vedere în interior și portierele neasigurate sunt la ordinea zilei.

Iată câteva cazuri cu care poliția s-a confruntat zilele trecute în municipiul Iași. În după-amiaza zilei de 7 mai 2015, un tânăr de 26 de ani din Suceava a cerut ajutorul polițiștilor deoarece, în noaptea precedentă, câteva persoane necunoscute i-au spart geamul portierei din stânga-față și au extras din interior o stație de emisie-recepție și alte bunuri în valoare de circa 1.000 lei. În aceeași zi, un alt bărbat de 25 de ani, din Bârlad, a sesizat că în noaptea de 6 mai 2015, i s-au furat din mașină o haină și un portmoneu cu bani și acte, acestea fiind tot în valoare de 1.000 de lei.

Poliția transmite un mesaj pentru conducătorii de autovehicule:„Nu oferiți pe tavă infractorilor ocazia de a acționa! Câteva clipe de neatenție vă pot transforma mașina în victimă și aduce prejudicii importante.”

 

Mădălina Micu

madalina.micu@addinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.