Gorghiu cere demisia lui Ponta

Alina Gorghiu

Alina Gorghiu

Alina Gorghiu, Co-președintele PNL, a cerut demisia prim-ministrului României astăzi, șase iunie, în cadrul unei conferințe de presă. „Victor Ponta trebuie să plece din funcția de premier, prin demisie sau demitere, pentru ca România să iasă din criza politică. Fiecare zi în care premierul Ponta rămâne la Palatul Victoria erodează credibilitatea guvernului în fața cetățenilor români și a partenerilor noștri externi”, a precizat aceasta. Totodată, Gorghiu a readus în discuție posibilitatea unor alergeri anticipate: „Avem un guvern compromis, avem nevoie de un Parlament care sa tragă în aceeași direcție cu președintele României”.

Vineri, cinci iunie, Direcția Națională Anticorupție (DNA) a început urmărirea penală a președintelui PSD. La scurt timp, Klaus Iohannis a solicitat demisia acestuia atât în public, cât și în privat. La rândul său, Ponta a declarat că doar Parlamentul are puterea de a-l demite.

Mihaela Rudenco

mihaela.rudenco@addinfo.ro

About The Author

Cred în puterea cuvântului şi mai cred că fără muncă, dedicaţie, dorinţă, inspiraţie şi responsabilitate nu există „frumos". Cert e că puterea e în noi, îmi asum şi bunele, şi relele şi cred că ne-am născut pe acest pămînt pentru a învăţa cât mai multe. Încerc să fac lucrurile cât pot eu de bine.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.