„Galele Electro”, festival organizat de studenți

Galele Electro

Galele Electro

Liga Studenților Electrotehniști a organizat în perioada 15-22 mai festivalul „Galele Electro” care împlinește anul acesta 25 de ani.

            Activitățile studențești din cadrul festivalului cuprind mai multe domenii: cultură, artă, sport, binefacere. Astfel, timp de o săptămână, peste 15 de tineri au conturat mai multe evenimente: un concert în aer liber, în fața căminului T5, susținut de tinerii artiști sub sigla „Folk`n Campus”; „Vânătoarea de comori”, eveniment în cadrul căruia s-au format cinci echipe de câte cinci oameni; „Training de CV-uri și simulări de interviu”, activitate la care au participat peste zece studenți, „Învață să ajuți”, „Hand-Made” și „Cupa Electro”. „Anul acesta am avut multe evenimente și toate au fost diferite. La fiecare activitate au participat peste 50 de spectatori. Spre deosebire de ediția de anul trecut, aceasta a fost mult mai reușită. Profesorii din cadrul facultății au jurizat invențiile din cadrul «Invento» și au fost și ei foarte mulțumiți de ceea ce au văzut.”, a declarat Paula Moga, președinta ligii.

            Pentru prima dată la această ediție s-a aflat evenimentul „Invento” la care au participat cei mai buni studenți din Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică și Informatică Aplicată. Activitatea „MasterChef studențesc”, aflată tot la prima ediție, a avut loc în căminul T18.

            Festivalul a avut prima ediție în anul 1991 și de atunci organizează activități cu și pentru studenți. Printre evenimentele din edițiile trecute se numără: „Donare de sânge”, „Seară de film”, „Cupa Electro”.

Ionuț TEODERAȘCU

Leave a Reply

Your email address will not be published.