A fost lansat Huawei P9 Lite

Huawei P9

Huawei P9

Noul smartphone Huawei P9 Lite a fost lansat. Acesta va putea fi achiziționat începând cu luna mai la prețul de 299 euro.

Punctele cheie ale noului telefon sunt reprezentate de camera foto cu un senzor de 13MP, 3GB capacitate a memoriei RAM dar și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.
Specificațiile dispozitivului sunt asemănătoare cu celelalte modele de top, Huawei P9 și P9 Plus. P9 Lite are un ecran capabil să afișeze o rezoluție FullHD alături de un procesor octa-core Kirin 650 (care are patru nuclee de 1,7GHz alături de alte patru de 2GHz) alături de 3GB capacitate a memoriei RAM.
Spațiul intern de stocare este de 16GB și poate fi extins folosind un card microSD cu încă 128GB. P9 lite rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow alături de interfața proprie Emotion UI 4.1.
Față de P9 și P9 Plus, Huawei P9 Lite nu folosește sistemul dual de camere pentru camera foto principală ci are doar una, cu un senzor de 13MP alături de o cameră foto secundară de 8MP.
Noul model P9 Lite deține un senzor pentru citirea amprentei și include alte specificații precum o baterie cu capacitatea de 3000mAh, modem LTE Cat. 6, Bluetooth, GPS/ A-GPS, GPRS/ EDGE, Wi-Fi, 3G, și un port Micro-USB.
Mădălina IOVU

Leave a Reply

Your email address will not be published.