Festivalul „Serile Filmului Românesc TIMPUL” dă start recrutărilor

Cinematograf

Cinematograf

Festivalul „Serile Filmului Românesc TIMPUL”, ediția a VI-a, vine anul acesta cu o noutate pentru iubitorii de filme. Doritorii de a se implica voluntar în activitățile festivalului se pot înscrie online, începând cu data de 6 martie 2015, pe site-ul: http://serilefilmului.ro/. Ultima zi de înscrieri este 10 aprilie 2015, după care va urma o perioadă de instruire a echipelor de voluntari.

Aplicanții trebuie să aibă peste 14 ani împliniți la data aplicării. Cei selectați în baza analizei CV-ului vor fi contactați telefonic și prin email după data de 10 aprilie 2015.

Festivalul „Serile Filmului Românesc” a fost înființat din dorința susținerii și promovării filmului românesc. Publicul ieșean este invitat să participe la întâlnirea cu principalii creatori ai cinematografiei românești.

Scopul festivalului este de a promova filmele românești, dar și de a oferi publicului ieșean ocazia de a interacționa cu regizorii și actorii invitați din programul ediției curente.

Intrarea la eveniment este gratuită, iar fondurile pentru organizare provin exclusiv din sponsorizări și susțineri de tip barter.

Ingrid Bejan

ingrid.bejan@addinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.