Festivalul Internațional de modă Kasta Morrely Fashion Week va avea loc la Iași

0d8cfe2d-94d2-4676-8c20-a0d4daa010cbÎn zilele de 8, 9 și 10 iunie 2016 la ora 20.00 se va desfășura festivalul internațional Kasta Morrely Fashion Week, la Sala Polivalentă Iași. Prețul biletului este de 25 RON și poate fi achiziționat din magazinele partenere Eventim sau de pe Eventim.ro. Intrarea publicului în Sala Polivalentă este permisă începând cu ora 19.00.
Spectacolul este la a doua ediție și aduce din nou în lumina reflectoarelor ultimele tendințe din moda Prêt-à-porter și Haute Couture. Prețioasele colecții vor fi prezentate în premieră și aparțin caselor de modă și designerilor celebri din Europa și Orientul Mijlociu: Nanette, Atelier Glam, Nicoleta Obis, Elegance Moda, Liana Szilagyi, Laetitia D, Ştefania Pătcaş, Best Clothing, Simone Perricone (Italia), Tina Arena (Italia), Adriana Agostini (UK) și invitatul special Addy van den Krommenacker designer al Casei Regale a Olandei.
Organizatorii acestui eveniment sunt reprezentanții organizației non-guvernamentale Kasta Morrely a cărei activitate cultural artistică a dus la două câștigătoare Miss World,  două finaliste Miss Europe, un titlu de Miss România, patru titluri Miss Europe Junior și multe alte premii de Miss și Top Model. „Am avut șansa și onoarea să particip și să admir în țară și străinătate la evenimente organizate de specialiștii Kasta Morrely. Astfel mi-a venit ideea să organizăm la Iași festivalul Kasta Morrely Fashion Week după numele proiectului de cercetare care a condus la existența calificării de manechin. Sunt fericită că ideea și visul meu se află la a doua ediție fashion week, ce aniversează și 10 ani de la existența calificării de manechin”, declară Diana Morelli, director de imagine Kasta Morrely Fashion Week.
Fapt ce determină a fi o premieră în Europa de Sud-Est este unicitatea festivalului care constă în îmbinarea proiecțiilor Videomapping 3D cu arta manechinelor de a prezenta creațiile marilor designeri prezenți.
Proiectul Kasta Morrely Fashion Week promovează complexitatea și importanța industriilor creative, cetățeniei active și voluntariatului cultural. Sumele rezultate din vânzarea biletelor vor fi folosite la desfășurarea proiectului, activității umanitare și nonprofit.
Maria Magdalena ROȘU

Leave a Reply

Your email address will not be published.