F1 2015, amânat până în iulie

F1

F1

Primul trailer al noului joc F1 2015 vine cu un anunţ dezamăgitor. Teaser-ul lasat recent de către producătorii Codemasters anunţă amânarea jocului pentru data de 10 iulie 2015. Astfel, jocul creat pentru noua generaţie de console (Xbox One şi PlayStation 4) se lasă aşteptat în rândul fanilor cu imagini aproape reale.

F1 2015 este un joc care promite foarte multe, datorită graficii obţinute prin utilizarea motorului graphic EGO Engine, calitatea vizuală a imaginilor fiind asemănătoare cu cea a transmisiunilor TV ale unei curse de Formula 1, în întregime cu prezentările grilei şi decernările de trofee.
Jocul a fost conceput pentru a reda cu exactitate sezonul din anul curent al competiţiei de Formula 1, fiind încorporate toate rutele si circuitele utilizate în realitate, chiar şi ruta Mexic. Totodată, în calitate de conţinut bonus al jocului va fi inclusă şi competiţia din anul precedent, 2014, de asemenea cu toate echipajele, piloţii şi întregul staff, toate la o calitate video superioară.
Formula 1 este aşteptată pentru lansare în dată de 10 iulie 2015, pentru Playstation 4, Xbox One şi PC.

Teaser: https://youtu.be/D6_nAZq24vE

 

Anca Pascal

anca.pascal@addinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.