Evolio vine cu o inovaţie pe piaţa românească cu noul M5

Evolio M5

Evolio M5

Cel mai nou smartphone de la Evolio vine cu specificaţii inedite. Noul M5 prezentat într-un design foarte elegant şi inovator pe piaţa are un preţ accesibil şi este singurul telefon de pe piaţa care, pe perioada garanţiei poate primi un nou ecran, în cazul utilizării neatente a telefonului.
Garanţia pentru spargerea ecranului şi auto upgrade-ul telefonului Over the Air scot în evidenţă noul M5. Compania a anunţat că va înlocui gratuit ecranul telefonului, o singură dată, în perioada garanţiei, dacă acesta prezintă orice fel de problemă: zgârieturi sau este spart. Actualmente, Evolio este singura companie care oferă acest serviciu pe piaţa românească.
Totodată, smartphone-ul este inedit pentru companie deoarece este singurul produs al acestora care îşi face upgrade-ul singur, fără intervenţia utilizatorului sau furnizorului, ci doar printr-o conexiune Wi-Fi sau a reţelei de telefonie mobilă.
M5 este ultimul produs lansat de Evolio și vine cu un procesor quad core MediaTek, memorie 1GB RAM şi 8GB Flash, ecran de 5’ şi două camere foto cu rezoluţie de 8, respectiv 2 MP. Pachetul de vânzare al produsului vine împreună cu un set de căşti Evolio cu microfon de înaltă calitate şi Dual SIM, dar şi un sistem audio Digital True Sound.

Anca Pascal

anca.pascal@addinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.