Globalizarea – o formă de manipulare în masă

Globalizare

Globalizare

Cei care conduc și controlează cu adevărat planeta sunt un grup de oameni extrem de bogați, foarte bine organizați, inteligenți, însă lipsiți de compasiune. Aceștia nu apar niciodată în văzul tuturor, ci controlează lumea în anonimat, numiți Oculta Modială sau Illuminati. Ei sunt cei care fac legi și revoluții, ei instaurează guverne, așa cum ei hotărăsc perioadele de boom economic (prosperitate) sau de criză economică( saracie).
Ei fabrică noi ideologii, ei au creat o rânduială comunistă. Fac toate aceste lucruri sub o structură ce poartă denumirea de Piramidă a Puterii Globale, care are drept simbol ochiul care vede tot, simbolul masonic al Illuminaților.

V-ați întrebat vreodată ce semnifică acele 12 stele de pe drapelul UE? Ei bine, există o explicație. Aparent banală, dar la care, poate, mulți dintre voi nu v-ați fi gândit. Acel cerc de 12 stele este simbolul babilonian al zeiței Isis. După cum spunea și Orwell în 1984, dar și alții – un guvern modial care să ia toate deciziile importante din lume. O bancă centrală Mondială care să controleze finanțele la nivel global, o moneda globală care nu va fi palpabilă, în cele din urmă vor fi doar bani electronici, cu implicații masive pentru libertate și o populație cu microcipuri legate la un Computer Global.

De aici și formarea Uniunii Europene. Privind situația crizei mondiale, aceasta se arată a fi una destul de incertă. În martie 2006, au îndepartat Nota de Rezervă Federală de pe Indexul M3. Iar odată ce au făcut asta, nu au fost nevoiți să mai explice nimănui câtă Masă Monetară este în circulație.

Prognoza Forumului Mondial pentru piața muncii arată că în următorii ani, 20% din populația capabilă de muncă va fi suficientă pentru a susține economia mondială în dezvoltare în următorul secol.

Emanuela Viziteu
emanuela.viziteu@addinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.