Devil May Cry 4 Special Edition

Devil May Cry 4 Special Edition

Devil May Cry 4 Special Edition

Devil May Cry 4 revine sub forma unui Special edition. Capcom readuce la viaţă jocul lansat în 2008 pentru PlayStation3 și Xbox360, cu un conţinut nou şi câteva îmbunătăţiri grafice minore.

Special Edition cuprinde o serie de personaje noi, precum Virgil, fratele geamăn al lui Dante, eroul jocului, acesta venind în prim plan cu noi mişcări, graţioase şi foarte bine definite, dar şi două eroine: Trish, care îl va putea înlocui pe Dante în firul narativ şi Lady, care îl va putea înlocui pe Nero, oferind astfel şi posibilitatea unei perspective feminine asupra jocului.

Un alt aspect care va fi întâlnit în Special Edtion este Legendary Dark Knight Mode. Modul apărut iniţial pentru PC, acum va fi disponibil şi pentru Playstation şi Xbox. Acesta “mod” presupune înfruntarea unor hoarde de inamici prin folosirea întregului arsenal de combo-uri.

Din punct de vedere grafic, Devil May Cry 4 Special Edition vine cu un suport pentru o rezoluţie de 1080p în versiunile PlayStayion4 şi Xbox One, grafică video uşor îmbunătăţită, așa cum jocul s-a bucurat de o grafică impecabilă de la lansarea iniţială şi rula cu 60fps, detaliul acesta fiind în continuare păstrat.
Jocul se va lansa în vara acestui an şi va fi acesibil pentru PC, PlayStation4 şi Xbox One.

Anca Pascal

anca.pascal@addinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.