Deputat PNL îl acuză pe primarul Iaşului de promisiuni false

Deputatul Costel Alexe, membru al PNL Iași, îl acuză pe Mihai Chirica, primarul Iaşului, că promisunile sale legate de construirea unor noi săli de sport nu s-au adeverit. De asemenea, deputatul este de părere că acest lucru nu este decât o metodă de a distrage atenţia cetăţenilor și de a masca gravitatea situației actuale a oraşului. Conform promisiunilor electrorale ale Ministerului Tineretului și Sportului „nu sunt prevăzute alocări bugetare pentru construcția acestor săli deoarece proiectele sunt în stadiul de idee”.

„Constatăm așadar că, pentru a câta oară, primarul Mihai Chirica este un diletant de carieră, preocupat doar de imagine publică și mai puțin de administrarea orașului!
Îi solicit public domnului Mihai Chirica să ne lămurească totuși care erau motivele de mulțumire în privința alocărilor bugetare pe anul 2017?” declară Prim-Vicepreședinte PNL, Costel Alexe într-un comunicat pentru Agerpres.

În ceea ce priveşte construirea sălilor, Iașul nu este considerat aprioric o locație pentru acestea. Vor fi demarate o serie de consultări pentru stabilirea locațiilor. Deputatul este de părere, de asemenea, că Iaşul are alte lucruri ce merită atenţia conducerii. Lipsa fondurilor pentru Autostrada Iași-Tg. Mureș, lipsa alocărilor pentru modernizarea Aeroportului sau clarificările privind construcția Spitalului Regional și a altor proiecte de anvergură sunt doar câteva dintre acestea.

 

Delia POSTELNICU

Leave a Reply

Your email address will not be published.