Cum purtăm tricoul alb

Tricou alb și blugi

Tricou alb și blugi

Tricoul alb, clasic, din bumbac este considerat unul dintre cele mai versatile obiecte vestimentare. Asta pentru că deși este simplu, poate avea rezultate uimitoare în combinație cu alte obiecte vestimentare.
Până în anii ’50, când James Dean l-a adus în atenția lumii, tricoul nu era considerat un obiect vestimentar demn de luat în seamă. Apoi, a fost purtat doar cu blugi sau cu ținute sport, iar în prezent apare din ce în ce mai des în combinații surprinzătoare de zi sau chiar în ținutele de seară. Cu ajutorul unei fuste de piele cu croială closh, puteți construi o ținută smart-casual.

Dacă ai picioarele scurte și groase, fusta trebuie să îți ajungă până sub genunchi, nu însă până la jumătatea gambei. Accesorizează-l cu un colier masiv și poartă neapărat tocuri, dacă îți dorești un look elegant.

Designerii ne recomandă să purtăm această ținută alături de o pereche de tocuri groase, ușor retro, pentru că este o ținută de zi. Nu ezita să alegi un plic mare din piele, în loc de geantă.
În schimb, dacă vrei o ținută mai comodă, poartă tricoul alb cu o pereche de pantaloni scurți. Iar dacă îți dorești un look ceva mai interesant, poartă o vestă frac peste tricou, alături de o geantă poștaș viu colorată.

Emanuela Viziteu

emanuela.viziteu@addinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.