Cross pentru viață la Iași

15_crucea_rosie_printre_pelerini

15_crucea_rosie_printre_pelerini

Crucea Roșie Română Filiala Iași organizează în această primăvară, la Iași, evenimentul Cross pentru viață.

Maratonul are ca scop mediatizarea și ajutarea familiilor nevoiașe din județul Iași și conștientizarea necesităților și beneficiilor unui stil de viață sănătos și echilibrat în cadrul comunității. Persoanele care vor dori să participe trebuie să aibă o vîrstă cuprinsă între 16 și 45 de ani și vor trebui să plătească o taxă de 20 de lei ,care va fi folosită în scop caritabil.  Evenimentul va avea loc pe 14 mai 2016, între orele 9:00-12:00.

„Punctul de plecare va fi de pe Bulevardul Ștefan Cel Mare, după care vom trece prin fața Palatului Culturii spre Hotel Europa. Întoarcerea o vom face pe la colegiul național”, a declarat Benchea Marius Gratian, purtător de cuvînt Crucea Roșie Iași.

Cross pentru viață a fost organizat cu sprijinul acordat de Primăria Municipiului Iași și se află la cea de-a doua ediție. Înscrierile au loc de luni pînă duminică de la 14:00 la 16:00, la sediul Crucii Roșii.

Societatea Națională de Cruce Roșie din România este o organizație umanitară, nonguvernamentală, bazată pe voluntariat, care oferă asistență de urgență în caz de dezastre, precum și educație în domeniul sanitar în România.

Elena Mormeci

Leave a Reply

Your email address will not be published.