Copreşedintele ALDE la Iaşi, susţine compania electorală

Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu

Campania electorală a principalilor candidați din municipiu și din județ a fost susţinută astăzi, 20 mai, de copreședintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Copreşedintele ALDE s-a întâlnit cu personalități ale Iașului din grupul de sprijin al candidatului Radu Botez, la Hotel Traian, apoi a avut loc o conferință de presă și declarații în exclusivitate.

„Ambele partide (ALDE, PSD) și-au arătat disponibilitatea. Sfatul meu către organizațiile din teritoriu este că negocierile să fie făcute după alegeri, în funcție de ce rezultate electorale vom înregistra”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Politicianul a vizitat Palatul Culturii, Spitalul Sf. Spiridon şi a fost prezent la întâlnirea electorală din incinta Teatrului Luceafărul, cu tema „ALDE susține Iașul și Moldova”, unde au fost prezenți circa 500 de membri de partid și simpatizanți ALDE.

În cadrul acestei vizite, preşedintele Senatului a criticat declaraţiile de joi ale şefului statului privind scandalul Hexi Pharma, susţinând că “Preşedintele are o serie de pârghii pe care trebuie să le exercite, să le utilizeze pentru a rezolva şi detensiona o situaţie de criză cum nu am văzut de foarte multă vreme”.

Vizita lui Călin Popescu Tăriceanu s-a încheiat cu un spectacolul aviatic “HANGARIADA” – festival de zbor, artă şi muzică.

Ana IACUB

Leave a Reply

Your email address will not be published.