Consiliul Local a stabilit suma alocată pentru educație

Consiliul Local Iași

Consiliul Local Iași

Consiliul Local Iași a stabilit suma alocată pentru educație în urma aprobării bugetului pentru anul curent.

La capitolul investiții, vor fi alocate 25 milioane de lei (10 milioane din bugetul propriu şi 15 milioane lei din fonduri europene). Astfel, suma de bani va depăși 20 % din totalul bugetului.

„Învăţământul este o componentă foarte importantă a Iaşului, ne construieşte viitorul. Facem eforturi să recompensăm performanţa elevilor şi profesorilor şi, în acelaşi timp, să oferim condiţii cât mai bune de studiu. Învăţământul a fost o prioritate şi în bugetele anilor trecuţi, este şi în acest an, când avem alocări substanţiale”, a declarat primarul Gheorghe Nichita.

Bugetul municipiului Iași pe anul 2015 a fost stabilit vineri, 13 februarie, în cadrul ședinței extraordinare ce a întrunit plenul Consiliului Local în sala mare a Primăriei.

Mihaela Rudenco

mihaela.rudenco@addinfo.ro

About The Author

Cred în puterea cuvântului şi mai cred că fără muncă, dedicaţie, dorinţă, inspiraţie şi responsabilitate nu există „frumos". Cert e că puterea e în noi, îmi asum şi bunele, şi relele şi cred că ne-am născut pe acest pămînt pentru a învăţa cât mai multe. Încerc să fac lucrurile cât pot eu de bine.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.