Congressis oferă locuri gratuite studenţilor cu probleme

 

International Congress for Medical Students and Young Doctors

International Congress for Medical Students and Young Doctors

Societatea Studenţilor Medicinişti Iaşi va oferi trei locuri gratuite în cadrul Congressis 2015, care va avea loc între 2 şi 5 aprilie.
Datorită mantrei „Învaţă. Cercetează. Experimentează” şi dorinţei de a implica cât mai mulţi membrii în workshopurile propuse, comitetul de organizare a conferinţei a decis să ofere trei locuri fără taxă pentru cei aflaţi în situaţii mai speciale, aceştia putând opta pentru participarea activă sau pasivă. Înscrierile se vor face pe baza unui Cv şi a unei scrisori de intenţie.
International Congress for Medical Students and Young Doctors se află la a douăsprezecea ediţie, iar cu ajutorul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” Iaşi, care îşi pune la dispoziţie amfiteatrele pentru activităţi, va oferi informaţii inedite din lumea medicală, aducând în prim plan cele mai noi inovaţii şi tehnici din domeniu.

Anca Pascal

anca.pascal@addinfo.ro

About The Author

Mă defineşte propriul nume, nu am o categorie în care să mă regăsesc, eu sunt doar Anca. Sunt condusă de instincte, aşa am ajuns la Jurnalism şi m-am îndrăgostit nebuneşte de acest domeniu. Este libertate şi independentă până în culmile gloriei. Mă exprim liber şi scriu din plăcere, de ambiţie şi cu dorinţa de a evolua. Abia descopăr lumea din jurul meu, curiozitatea e atuul cel mai de preţ pe care-l am. Învăţ să privesc lumea obiectiv şi detaşat. Învăţ să mă bucur de momente şi să asimilez experienţele, dar informaţiile să le sortez şi să le împărtăşesc cu ceilalţi. Îmi place ceea ce fac, mă regăsesc în această lume şi doar aici mă simt ca acasă.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.