Conferință despre dezvoltarea mediului de afaceri

Conferință ABSL

Conferință ABSL

Asociația Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România (ABSL) adună sub același acoperiș liderii unor mari companii

Data de 7 aprilie 2016 este o zi a conferințelor pe tema dezvoltării industriei serviciilor. La sala Mozart din Congress Hall Palas din Iași va avea loc dezbaterea organizată Asociația Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România (ABSL) cu titlul „Iași: The Northern Star of Bussines Services”.

Această conferință este organizată pentru prima dată la Iași. La conferință vor fi prezente persoane din mediul universitar, autorități locale și reprezentanți ai unor mari companii care activează în diferite domenii în spațiul ieșean. Discuțiile se vor axa pe dezvoltarea mediului în care noi companii pot activa sau cele actuale se pot dezvolta. Câteva dintre companiile prezente la conferință sunt Capgemini Services România, Hp Inc. România, Xerox Business Services, Societe Generale European Business Servicies și Unicredit Business Integrated Solutions.

Conferința a fost organizată în decursul timpului în alte mari orașe ale României printre care București, Timișoara și Cluj, tot de ABSL. Anul acesta au inclus orașul Iași în rândul celor care sprijină dezvoltarea mediului de afaceri. Asociația a fost înființată în 2012, având ca scop îmbunătățirea dialogului și a colaborării dintre companii și autoritățile locale în cadrul industriei serviciilor pentru afaceri.

Sursa: Curierul de Iași

Daniel BIȘOG

Leave a Reply

Your email address will not be published.