„Color Run” la Iași

Color Run

Color Run

Vineri, 22 aprilie, ora 17.00 va avea loc în cadrul festivalului FESTUDIS, crosul ,,Sănătate prin mișcare”, organizat de Societatea Studenților Farmaciști Iași (SSFI). Traseul are o lungime de aproximativ 5 km, începe de la stadionul Emil Alexandrescu și se termină la Casa de Cultură a Studenților. Taxa de participare este de 5 RON.

 „Sănătate prin mișcare” este un proiect anual ce constă în promovarea importanței exercițiilor fizice și al stilului de viață echilibrat în rândul populației, prin diferite metode. Anul acesta abordarea este nouă, SSFI a implementat ,,Color Run” pentru a fi ceva inedit.  Este o cursă necronometrată, iar la finalul fiecărui kilometru parcurs participanții sunt vopsiți din cap până-n picioare în diverse culori. Un cros plin de culoare, îmbinând distracția cu un stil de viață sănătos. Vor fi între 2 și 4 puncte de colorare a participanților pe traseu, dar și puncte de hidratare. ,,Pudra colorată este confecționată din material comestibil (faină), cu preocuparea de a avea un impact cât mai mic asupra mediului înconjurător. Pudra nu poluează, este biodegradabilă”, precizează Loredana Mustață, coordonator al SSFI.
La final, va fi o tragere la sorți, iar persoanele înzestrate cu noroc vor câștiga unul dintre premiile propuse pentru tombolă și diplome de participare.
Maria Magdalena ROȘU

Leave a Reply

Your email address will not be published.