Cele mai bune sucuri care pot înlocui cafeaua

Începe-ţi dimineaţa cu vitamine şi minerale de calitate. Încearcă varianta sănătoasă: înlocuieşte cafeaua cu un pahar de suc proaspăt făcut în casă sau cu o porţie de fructe. Cu ajutorul vitaminelor te vei bucura de o piele frumoasă, hidratată, o activitate cerebrală bună şi starea de spirit nemaipomenită.

Consumul de fructe favorizează curăţarea arterelor. Un suc preparat în casă îţi menţine sănătatea aparatului cardiovascular. Metoda cea mai bună pentru a obţine rezultatele dorite este să faci mişcare, să te hidratezi corespunzător cu ajutorul unui suc la micul dejun. Pentru asta ai nevoie de două banane, două ceşti de suc de portocale proaspăt stors, o lingură de miere şi o linguriţă de vanilie. La final adaugă şi un pahar de apă, iar doza de sănătate este gata.

Dacă simţi că memoria te lasă, profită de antioxidanţii din afine. Amestecă o cană de afine cu o banană şi o lingură de ulei de in, un pahar de apă şi consumă-l pe stomacul gol. Aşteaptă 20 de minute după care poţi servi micul dejun.

Dacă optezi pentru o îmbunătăţire a funcţiei intestinelor încearcă mixul format din: o cană de papaya tocată, o cană de piersici, o jumătate de pară şi o linguriţă de ghimbir. Nu uita că mişcarea şi consumul de alimente proaspete îţi asigură sănătatea.

Andreea Mădălina MARIN

Leave a Reply

Your email address will not be published.