Cariere de succes – secrete și motivații

Vrei să afli care este cheia spre o carieră de succes? Participă la activitatea „Cariere de succes”, organizată de Asociația Studențească „Best”, ce are loc în cadrul evenimentului JobShop, pentru a primi cele mai bune sfaturi de la trei oameni de succes din mediul de business ieșean care au reușit să aibă cariera la care au visat. Luni, 13 martie, de la orele 18:00, studenții vor putea auzi secretele succesului de la Ciprian Ouatu – Consultant Asociat Ascendis, Ștefan Sârbu – Business Development Manager la Teamfluent, Daniel Condurache – Profesor Universitar Director Inginer.

„Pentru a se dezvolta și pentru a fi motivați, studenții au nevoie de un model. Cu toții ne alegem modele în viață sau exemple pe care să le urmăm. Modele pe care vrem, mai apoi, să le depășim, să devenim cea mai bună versiune a noastră. Prin cadrul acestei activități, studenții pot interacționa cu trei speakeri, oameni care au o carieră, care sunt un exemplu pentru noi și care ne ajută să ne găsim motivația”, a declarat Cosmin Obreja, coordonatorul evenimentului.

Succesul și împlinirea profesională sunt un proces ce presupune o serie de pași, de acțiuni și hotărâri pe care trebuie să le luăm pentru a ajunge la rezultatul propus.

Sursa foto: www.facebook.com/bestiasi                                                                               Sabina-Iulia PINTEA

Leave a Reply

Your email address will not be published.