Business Days 2017 la Iași

În perioada 5 – 6 aprilie va avea loc în Iași cea de a 26 -a ediție a evenimentelor Business Days. Seria de evenimente dedicate mediului de afaceri va avea loc în Congres Hall din cadrul Complexului Palas Mall. Ediția din acest an constă în două zile de networking și business pentru ieșenii interesați de  informații despre dezvoltare profesională, personală sau a afacerilor.

La această ediție, 10 startup-uri din regiunea Moldovei vor beneficia de un  program special de participare și mentorat pentru a-și prezenta și promova produsele/serviciile.Cei mai apreciați speakeri, antreprenori și experți  ai momentului din România vor susține sesiunile plenare, masterclass-urile și workshop-urile dedicate și adaptate pe specificul nevoilor și provocărilor cu care se confruntă antreprenorii și managerii ieșeni. Peste 600 de participanți  sunt așteptați să fie prezenți în cadrul evenimentului.

Până în prezent, evenimentele Business Days  au cumulat o prezență de peste 25 000 de participanți la edițiile din București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași. Axate pe specificul mediului de business românesc, atât național, cât și regional, evenimentele Business Days contribuie în mod activ la dezvoltarea unei comunități antreprenoriale autohtone sustenabile.

Sursa: www.ziaruldeiasi.ro

Mădălina IOVU

Leave a Reply

Your email address will not be published.