Bătălia furnizorilor enterprise pentru aplicaţiile Apple Watch

Apple Watch

Apple Watch

Apple Watch este râvnit de furnizorii de software enterprise. Aceștia pregătesc aplicaţii pentru noul dispozitiv lansat pe piaţa vinerea trecută.
Deşi majoritatea aplicaţiilor business există deja pe aplicaţiile iPhone, companiile dezvoltatoare doresc să simplifice utilizarea informaţiilor, astfel încât Apple Watch să fie mai accesibil decât smartphone-ul.
Printre cele deja apărute pe piaţă, o amintim pe cea de la Blue Jean Networks, care reaminteşte oamenilor de întâlnirile importante şi programul acestora. Funcţia sa pe Apple Watch este aceea de a afla timpul rămas până la următoarea întâlnire.
O altă aplicaţie creată de Good Technology se leagă de software-ul său de colaborare Good Work. Prin această aplicaţie se poate accesa emailul şi se pot primi notificări de la Good Work, în timp ce specialiştii IT vor programa informaţiile ce apar pe ecran, în funcţie de preferinţele utilizatorului.
Inclusiv Microsoft dezvoltă aplicaţii pentru Apple Watch, compania actualizând de curând versiunile iOS pentru OneNote, aplicaţia care va permite utilizatorilor de Apple Watch să creeze note prin dictare, Powerpoint pentru controlarea prezentărilor prin slide cu smartwatch-ul sau aplicaţia OneDrive, în care utilizatori pot accesa şi edita, procesa fotografiile din serviciul cloud.
Printre furnizorii enterprise deja anunţaţi se numără şi Salesforce, care şi-a anunţat planurile de dezvoltare asupra Apple Watch încă din martie şi vor furniza o aplicaţie Salesforce Analytics Cloud, care va livra notificări despre obictivele din marketing sau vânzări.
Mediul business a ajuns la noi frontiere de tehnologie, utilizatorii şi furnizorii fiind din ce în ce mai receptivi la folosirea gadget-urilor în munca lor. Apple Watch a devenit o inovaţie must-have în industrie.

 

Anca Pascal

anca.pascal@addinfo.ro

About The Author

Mă defineşte propriul nume, nu am o categorie în care să mă regăsesc, eu sunt doar Anca. Sunt condusă de instincte, aşa am ajuns la Jurnalism şi m-am îndrăgostit nebuneşte de acest domeniu. Este libertate şi independentă până în culmile gloriei. Mă exprim liber şi scriu din plăcere, de ambiţie şi cu dorinţa de a evolua. Abia descopăr lumea din jurul meu, curiozitatea e atuul cel mai de preţ pe care-l am. Învăţ să privesc lumea obiectiv şi detaşat. Învăţ să mă bucur de momente şi să asimilez experienţele, dar informaţiile să le sortez şi să le împărtăşesc cu ceilalţi. Îmi place ceea ce fac, mă regăsesc în această lume şi doar aici mă simt ca acasă.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.