FOTO: Autoritățile îl caută şi la această oră pe tânărul dispărut în viscol

Alexandru Vasile Agiurgioaei, în vârstă de 24 de ani, din comuna Oţeleni, este dispărut de pe data de 7 ianuarie. Acesta este căutat de autorităţi şi voluntari, după ce a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Dispariţia acestuia a fost constatată abia pe data de 9 ianuarie. Astăzi, de la prima oră, autorităţile au reluat căutările pe câmpul dintre cele două comune. Din spusele apropiaţilor, se pare că acesta se întorcea de la o discotecă din localitatea Butea, comună învecinată cu Oţeleni. Acesta era însoţit de doi prieteni şi au hotărât să meargă spre casă pe un câmp, pentru a scurta distanţa.

„În continuare se efectuează căutări, acestea au fost reluate dimineaţă la primele ore, după ce s-a luminat afară. La faţa locului sunt echipe mixte, formate din poliţişti, jandarmi şi reprezentanţi ISU. La căutări ajută şi voluntarii. În continuare se caută pe porţiunea cuprinsă între cele două comune, unde a fost lăsat ultima oară în urmă de către prietenii lui”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi
.cautari 1

Aceasta are 1,76 m. înălţime, constituţie astenică, faţă ovală, ten deschis, ochi căprui, păr şaten ș este tuns scurt. Nu se cunosc articolele de îmbrăcăminte pe care tânărul le purta la momentul plecării de la domiciliu.
disparut

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea lui sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.
cautari 2

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Cristian HITRUC

Leave a Reply

Your email address will not be published.