Autorităţile ieşene demarează controale în cluburi, restaurante şi baruri

Controale în cluburi

Controale în cluburi

În urma unei întâlniri a reprezentanţilor Primăriei Iaşi  cu cei ai Inspectoratului Situaţii de Urgență, Inspectoratului Judeţean de Jandarmerie, Direcţiei de Sănătate Publică, Direcţiei Sanitar Veterinare, Oficiului de Protecţia Consumatorului, s-a decis ca în urma celor întâmplate la Bucureşti să se demareze ample controale în vederea cluburilor şi barurilor din oraş.
„Am avut o întâlnire pentru a se stabili un plan de măsuri care să prevină asemenea evenimente și la Iași. De mâine vom face o inventariere a tuturor locațiilor din municipiul Iași, astfel încât timp de o săptămână toate instituțiile să poată stabili dacă se funcționează în temeiul legii. Va fi adus la cunoștința publică la sfârșitul acestei săptămâni. „, a declarat Mihai Chirica, viceprimarul cu atribuții de primar.
De astăzi, 2 noiembrie, vor începe controalele în vederea autorizațiilor. Toate societăţile comerciale care nu îndeplinesc condiţiile legii vor fi catalogate „cu risc” şi se vor adopta măsurile care se impun.

Paula Misiuc

paula.misiuc@addinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.