AFTERHILLS a anunțat primii artiști. ATB, W&W, Carla’s Dreams, Golan sau John Newman vin în iunie la Iași

Astăzi, în cadrul unei Conferințe de Presă organizate la Casa de cultură a studenților, organizatorii AFTERHILLS Music & Arts Festival au anunțat primii artiști ai evenimentului. Ieșenii vor avea parte se show-uri inedite, susținute de artiști ce vor veni în premieră la Iași.  Primul set de artiști care vor concerta esențiale alcătuit din: John Hewman, artist ce are primele albume și single-uri în topurile din UK. Trupa W&W, formată din doi DJ’s care ocupă în momentul de față locul 13 în topul mondial. Va mai urca pe scena festivalului DJ-UL legendă german, ATB, și DJ Technasia care a reușit să se facă remarcat în Europa și Asia.

Festivalul este o provocare. O provocare pentru organizatori, o provocare pentru oraș și pentru noi toți.  Eu sunt sigur că va fi un succes, asta depinde foarte mult de seriozitatea cu care ne organizăm. Primăria vine să întindă mâna, în sensul bun al cuvântului,  să ofere sprijin și să creeze cadrul de legalitate și normalitate de care are nevoie acest festival”, a declarat Mihai Chirica, primarul Municipiului Iași.

Evenimentul va aduce pe cele trei scene din cadrul festivalului și artiști români care s-au remarcat prin muzica lor: Subcarpați, Şuie Paparude, Moonlight Breakfast, Carla’s Dreams, Robin And The Backstabbers, Golan. Artiștii menționați reprezintă doar o parte din lineup-ul final, urmând ca celelalte nume internaționale să fie promovate ulterior. Biletele sunt puse în vânzare de astăzi,  30 martie a.c. şi pot fi achiziționate de pe site-ul: http://www.eventim.ro/ro/bileteafterhills-music-arts-festival-iasi-ses-bahlui-459613/event.htlm

 

Prețuri:
Abonament pentru 3 zile – 249 lei
Abonament VIP – 449 lei
Studenți: 149 lei

Ovidiu Biber, organizator AFTERHILLS Music & Arts Festival: „Ne dorim să fie o primă ediție extraordinară în care să avem un public numeros de peste 40.000 de iubitori de muzică bună și artă. Avem tot ce trebuie pentru ca participanții să experimenteze emoția unui eveniment de amploare: artiști de top, cel puțin 3 scene care se vor remarca prin design și elemente specifice artei, camping și multă energie.”

Alina Cojocaru, PR AFTERHILLS Music & Arts Festival: „Despre acest festival vorbește toată țara și implicit, despre Iași ceea ce ne face să fim mândri, dar și foarte atenți la toate detaliile organizaționale. Suntem convinși că vom dărui iubitorilor de muzică bună și artă toate motivele pentru a trăi la cote maxime conceptul Afterhills.”

Organizatorii estimează prezența a circa 40.000 de persoane/zi, 10.000 dintre aceștia de la nivel național sau internațional. Evenimentul va avea loc în perioada 23 – 25 iunie 2017, în cadrul festivalului fiind așteptat un public larg atât din zona locală, națională, dar și internațională, iar locația evenimentului este zona Șes Bahlui. Conceptul are la bază implicarea masivă a tinerilor ieșeni din domeniul artistic și de creație. Arhitectura, teatrul, artele plastice, toate își vor lăsa amprenta în conturarea acestui festival.

 

Alina BATCU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.