Aplicaţii Android pentru Mac, Windows şi Linux

Arc Welder

Arc Welder

Google a lansat Arc Welder, un instrument care permite oricărei aplicaţii de pe Android să ruleze pe dispozitivele Windows, Linux şi Mac. Acest nou concept ar putea uşura sarcina oricărui dezvoltator de a crea coduri care să ruleze pe diferite software-uri. Instrumentul poate transforma orice aplicaţie Android pe orice dispozitiv care poate utiliza browserul Google Chrome.
App Runtime for Chrome (Arc) Welder transformă orice aplicaţie Android în versiuni ce pot fi utilizate cu browserul Chrome, indiferent de sisemul de operare. Prin Welder, Google a păstrat serviciul Google Play, permiţând oricărei aplicaţii după transformare să nu îşi piardă accesul la sistemele de plată sau orice alte funcţii. Potrivit dezvoltatorilor Google, Arc Welder presupune că acestea ar trebui să ruleze la fel de repede ca pe tabletă sau smartphone-uri.
Prima versiune a acestei invenţii a apărut în anul 2014, când era cunoscut doar sub denumirea de Arc şi rula aplicaţiile Android pe orice dispozitiv care rula sistemul de operare Google Android.

 

Anca Pascal

anca.pascal@addinfo.ro

About The Author

Mă defineşte propriul nume, nu am o categorie în care să mă regăsesc, eu sunt doar Anca. Sunt condusă de instincte, aşa am ajuns la Jurnalism şi m-am îndrăgostit nebuneşte de acest domeniu. Este libertate şi independentă până în culmile gloriei. Mă exprim liber şi scriu din plăcere, de ambiţie şi cu dorinţa de a evolua. Abia descopăr lumea din jurul meu, curiozitatea e atuul cel mai de preţ pe care-l am. Învăţ să privesc lumea obiectiv şi detaşat. Învăţ să mă bucur de momente şi să asimilez experienţele, dar informaţiile să le sortez şi să le împărtăşesc cu ceilalţi. Îmi place ceea ce fac, mă regăsesc în această lume şi doar aici mă simt ca acasă.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.