Animații proiectate pe lacul din parcul Palas

Palas

Palas

Ansamblul Urbanistic Palas împlinește duminică, trei ani de la inaugurare, drept pentru care în parcul din incinta acestuia se va realiza o proiecție pe apă.

În urma proiecțiilor 3D care au avut loc pe palatul culturii, ieșenii vor avea parte în continuare de concerte și târguri de obiecte cu patima timpului și recitaluri de poezie. În acest sfârșit de săptămână, aceștia vor avea ocazia să asiste la concertele Paulei Seling și ale cântăreței Laura Lavric.  Duminică, 31 mai, și luni, 1 iunie, ieșenii vor putea asista la un moment aparte, în parcul Palas având loc o proiecție pe apă. Animația va dura cinci minute și va fi proiectată de la ora 22:00 până la ora 23:00, cu mici pauze restrânse între proiecții. Ea va fi reflectată pe un ecran curgător în formă de evantai. Calitatea imaginii și a sunetului vor fi asigurate de tehnologii de specialitate.

Palas este un complex urbanistic situat în zona Centrului Civic al municipiului Iași, în imediata apropiere a Palatului Culturii. Ansamblul se întinde pe o suprafață de 270.000 mp și a costat în jur de 265 de milioane de euro, fiind cea mai mare investiție imobiliară din afara Bucureștiului.

Elena Mormeci

elena.mormeci@addinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.