Andrei Postolache, primul candidat înscris pentru funcția de primar al Iașului

Pentru Iași

Pentru Iași

Andrei Postolache s-a înscris oficial în lupta pentru fotoliul de primar al municipiului Iași. Cu toate că perioada de înscrieri a început pe 11 aprilie, abia astăzi, 23 aprilie, a fost anunțat primul candidat. Liderul mișcării „Pentru Iași” și-a depus candidatura la biroul electoral de circumscripție din oraș, în jurul orei 14.00. Acesta s-a prezentat cu un număr de peste 5000 de semnături. Odată cu Postolache, și-au depus dosarele alți trei candidați independenți, Claudiu Florea, Mihai Lupu și Sânziana Băltățescu, care fac parte din grupul „Pentru Iași”.

„Am fost primii care ne-am depus candidaturile. Am intrat la BEC (Biroul Electoral de Circumscripție), în clădirea primăriei, cu prietenii, cu zâmbete și cu speranță. Am întâlnit prea mulți ieșeni care doresc schimbare, am primit prea multă susținere ca să nu fim optimiști. Da, avem multe de reparat în Iași, și da, este foarte multă muncă, dar știm că împreună putem. Mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat cu semnăturile! Abia începem”, a declarat Andrei Postolache, liderul „Pentru Iași”, primul partid local din România.

La alegerile locale din 5 iunie, 11 candidați ieșeni intenționează să participe. Dintre aceștia, primarul interimar Mihai Chirica a anunțat că își va depune candidatura duminică, 24 aprilie, în jurul orei 14.00.

 

Letiția GHEORGHIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.