Amenzi uriașe pentru comercianții ieșeni

Poliția Iași

Poliția Iași

Mai mulți agenți economici din județul Iași au fost sancționați în timpul unei acțiuni care a fost organizată de autoritățile orașului. Șapte din cele 14 persoane care au fost vizate de polițiști s-au ales cu amenzi și au rămas fără marfa pe care încercau să o vândă în mod ilegal. Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au dat amenzi în valoare de 6.000 de lei și au confiscat 293 de articole vestimentare și accesorii ce valoreaza 24.550 de lei.

„Premergător sărbătorilor pascale, Poliţia Ieşeană desfășoară acțiuni pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din domeniul comerțului cu produse alimentare şi produse contrafăcute. În cadrul acțiunilor din data de 15 aprilie a anului curent, au fost vizați 14 agenți economici din județul Iaşi, specializați în comerțul cu articole de îmbrăcăminte”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași.
La această acțiune au luat parte 20 de polițiști ieșeni care în următoare perioadă vor încerca prevenirea și oprirea activităților comerciale ilicite care au loc în apropierea sărbătorilor pascale. Autoritățile vor desfășura controale la societăți specializate în comerțul de produse din carne dar și la firme specializate în comerțul cu produse alimentare și băuturi alcoolice.
Georgiana CONSTANTINESCU

Leave a Reply

Your email address will not be published.