Allview lansează E2 JUMP

Allview E2 JUMP

Allview E2 JUMP

Astăzi, 16 februarie 2015, Allview lansează pe piaţa E2 JUMP. Brandul de smartphone-uri şi tablete, deja prezent pe piaţa europeană de peste 10 ani, lansează noul model smartphone cu standard IPX5 rezistent la apă. Smartphone-ul dual-SIM cu display IPS de 4,5” are două difuzoare frontale cu audiţie stereo, ce redau sunetul cât mai clar şi puternic. E2 JUMP are un design urban, nou şi uşor de identificat datorită contrastului dintre negru şi verde. Este rezistent la ploaie, stropi de apă şi zăpadă, fiind bine capsulat, devenind astfel telefonul ideal oricărei situaţii.
Cu un display IPS e 4,5” cu tehnologia Full Lamination elimină spaţiile dintre LCD şi sticlă, oferind un unghi larg de vizualizare, imagini clare şi luminoase cu un consum minim de energie. Device-ul rulează sistemul de operare Android 4.4, susţinut de un procesor Quad Core de 1,3 GHz şi 1 GB de memorie RAM, memorie Flash de 8 GB care poate fi completată cu un card microSD de până la 32 GB, oferind spaţiu suficient de stocare a datelor.
Dispune de două camere foto, camera principală de 5MP cu Autofocus, dar şi de funcţii multiple, precum Gesture Shot, Face Beauty pentru portrete şi selfie-uri, HDR pentru o expunere corectă a fotografiei, Eraser pentru ştergerea elementelor în mişcare şi posibilitate de filmare FullHD. Bateria 2000 mAH oferă autonomie de până la 8 ore în convorbire şi 8 zile în stand-by.

“E2 JUMP este alegerea potrivită pentru tinerii activi, sportivi şi aventurieri. Smartphone-ul se remarcă atât prin performanța sa cât şi prin design-ul nonconformist şi rezistenţa la apă”, a declarat Managerul General al companiei, Lucian Peticila.
Allview a fost creat în 2004, este un brand autohton de tablete şi smartphone-uri, numărul 1 în România. În 2010, Allview a fost prima companie autohtonă care a lansat o tabletă PC şi primul smatrphone românesc, în 2013. Este un brand prezent în pieţele IT din Europa centrală şi de est, cu un design atractiv prietenos şi performanţă ridicată.

Anca Pascal

anca.pascal@addinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.