Agresată sexual la doar 11 ani

Arest

Arest

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost prins luni, 9 martie, în zona Kaufland Nicolina, după ce a agresat și încercat să violeze o fată în vârstă de doar 11 ani. Când a constatat că este în pericol de a-și pierde libertatea, individul a luat-o la fugă, fără succes însă.

Tânărul Gheorghiță Păduraru a fost condamnat pentru tâlhărie și eliberat în urmă cu doi ani după ce și-a ispășit pedeapsa de cinci ani în Penitenciarul de Maximă Siguranță din Iași. De data aceasta, polițiștii îl căutau de sâmbătă, după ce a încercat să violeze o minoră în apropiere de cimitirul din localitate. Copila se afla împreună cu fratele ei la un praznic când bărbatul a abordat-o. Acesta a reușit să o ducă într-o parte mai retrasă a cimitirului, apelând la forță și amenințări. Fetița a reușit să scape din mâinile individului și a alergat spre un localnic care a apelat numărul de urgență 112.

„Sâmbătă, în jurul orei 11:45, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că o minoră în vârstă de 11 ani a fost bătută de un bărbat în vârstă de 27 de ani, din localitatea Rediu. Astăzi, Gheorghiţă P. a fost prins de poliţişti în municipiul Iaşi şi reţinut pentru tentativă de viol”, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei.

Gheorghiță Păduraru a fost condamnat de către judecători. Minora a fost internată la spital pentru îngrijirea traumatismelor rezultate în urma bătăii primite de la agresor și consiliată psihologic.

 

Ingrid Bejan

ingrid.bejan@addinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.