„Aferim!” vine la Iași

„Aferim"

„Aferim”

Pelicula „Aferim!”, câștigătoarea Ursului de Argint la Festivalului de Film de la Berlin, va fi lansată oficial la Iași. Cinefilii vor putea viziona filmul regizat de către Radu Jude luni, 16 martie, la ora 19:30, la Cinema City Iulius Mall.

Evenimentul va avea loc în prezența echipei care a participat la realizarea proiectului cinematografic și va fi programat și în alte nouă orașe din Țară. Astfel, în mai puțin de o săptămână „Aferim!” va ajunge la Cluj (vineri, 13 martie, la Cinema Florin Piersic), la Târgu-Mureș (sâmbătă, 14 martie, la Cinema Arta), la Sibiu (duminică, 15 martie, la Teatrul Gong), la Constanța (duminică, 15 martie, la Cityplex Tomis), la Brașov (luni, 16 martie, la Cityplex), la Bacău (marți, 17 martie, la Cinema City Arena Mall), la Baia-Mare (miercuri, 18 martie, la Cinema City Gold Plaza) și la Ploiești (miercuri, 18 martie, la Cinema City AFI Palace).

Lungmetrajul lui Radu Jude a fost lansat oficial joi seara la București în cadrul a trei premiere, în prezența atât a echipei, cât și a unor invitați care fac parte din industria cinematografică sau viața publică românească.

 Aryna Creangă

aryna.creanga@addinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.