Aeroporul din Iași beneficiază de noi rute

Aeroportul Internațional Iași

Aeroportul Internațional Iași

Începând de anul acesta, ieșenii vor avea șansa să ajungă mai ușor la Paris, aeroportul ieșean putând avea curse regulate.

Directorul  aerogării, Marius Bodea a răspuns ieri, în data de 6 februarie 2015 unor întrebări online puse de către cititorii Ziarului de Iași în legătură cu o eventuală cursă spre Paris direct din aeroportul din Iași.

„Cred că o cursă spre Paris  va fi posibilă în acest an și de pe Aeroportul Iași. Toate datele statistice comunicate companiilor aeriene indică un potențial bun spre această destinație.” Declară Marius Bodea pentru Ziarul de Iași. Acesta adaugă că decizia deschiderii unei noi rute spre Paris este luată în vedere  de aproape doi ani de zile. Pe lângă aceasta, ieșenii au solicitat deschiderea mai multor rute cum ar fi: Spania, Olanda, Germania, Elveția la care directorul a răspuns pozitiv. Marius Bodea a fost deschis la toate propunerile venite din partea oamenilor spunându-le că majoritatea din ele se află deja în proiect de dezvoltare.

Aeroportul din Iași este unul dintre cele mai vechi aeroporturi acreditate de pe teritoriul actual al României, acesta beneficiind de o dezvoltare considerabilă în ultima perioadă.

 Elena Mormeci

elena.mormeci@addinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.