Acţiuni de informare şi prevenire – Crucea Roşie Iaşi

Crucea Rosie Iași

Crucea Rosie Iași

Crucea Roșie Iași organizează în perioada 9 – 15 mai o serie de evenimente cu ocazia Săptămânii Naționale a Voluntariatului.

Evenimentele au drept scop informarea publicului cu privire la acțiunile desfășurate de către Crucea Roșie Iași și oferă posibilitatea înscrierii ca voluntar.
 
Așadar, pe durata întregii săptămâni, cu excepția zilei de sâmbătă, în intervalul orar 15.00 – 18.00 ieșenii au posibilitatea de a vizita un cort de campanie amplasat numai în caz de dezastre și pot beneficia gratuit de măsurarea tensiunii
 
 În plus față de acest program, miercuri, 11 mai a.c., între 18.00 – 19.00 ieșenii au posibilitatea de a întâlni echipa de voluntari a Crucei Roșii.
                                                  
Joi, în același interval, are loc Conferința Drept Internațional Umanitar cu tema: utilizarea și abuzurile la care este supusă sigla în formă de Cruce Roșie în municipiul Iași.
 
Sâmbătă, în intervalul orar 09.00 – 14.00 are loc cea de a doua ediție a evenimentului „Cross pentru Viață” care se desfășoară cu scopul de a ajuta familiile care se află într-o situație defavorizată.
 
Acțiuni asemănătoare sunt organizate în fiecare an cu ocazia Săptămânii Naționale a voluntariatului de către Crucea Roșie Iași.
 
Mădălina IOVU

Leave a Reply

Your email address will not be published.