Acţiune a poliţiştilor ieşeni

Grup de politisti

Grup de politisti

Peste 200 de poliţişti ieşeni au desfăşurat vineri, 20 mai a.c. 16 acţiuni suplimentare pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.

 
          “În urma activităților desfăşurate, au fost constatate 14 infracţiuni, Au fost depistaţi doi minori dispăruţi de la domiciliu. Totodată, în urma controalelor efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase la deţinătorii de arme, a fost anulat dreptul de port şi folosire a armelor pentru două persoane.
 De asemenea, au fost aplicate 479 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 108.925 de lei.”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.
 
Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au aplicat 362 de sancţiuni, dintre care 50 pentru abateri comise de pietoni, două pentru consum de alcool, şi 63 pentru încălcarea regimului legal de viteză. Au fost reţinute 17  permise de conduce şi au fost retrase şapte certificate de înmatriculare.
Sursă foto: maramedia.ro
Adelina ASMARANDI

Leave a Reply

Your email address will not be published.