Act de violență între două cadre didactice din Vaslui

Școală

Școală

La o școală din Viișoara, județul Vaslui, a avut loc la sfârșitul anului trecut, un act de violență între directoarea școlii, Laura Sandu și profesorul de engleză, Valentin Isac.

Conflictul a luat naștere din cauza faptului că profesorul nu a respectat deadline-ul unei lucrări ce trebuia predată Inspectoratului  Școlar Județean Vaslui. Conform presei locale, cele două cadre didactice ar fi avut o relație încheiată cu puțin timp înaintea conflictului. În urma acestei înfruntări, directoarea a fost destituită pentru conduita necorespunzătoare în colectiv, profesorul de engleză fiind sancționat cu 15 % din salariu pe o perioadă de șase luni.

„În baza acestui raport s-a emis decizia de eliberare din funcție a directorului Laura Isac de la Școala Viișoara. Totodată, printr-o altă decizie, s-a hotarât detașarea, în interesul învățământului, a unui alt cadru didactic din unitatea școlară pe postul de director, respectiv a profesorului de sport, Florinel Urscahe”, a declarat inspectorul general adjunct al ISJ Vaslui, Narcis Aprodu.

Această decizie a fost luată de Conducerea Inspectoratului Județean Vaslui, conform Comisiei de Disciplină, informează Mediafax.

Elena Mormeci

elena.mormeci@addinfo.ro

About The Author

Întotdeauna mi-a plăcut să cred că nu există „nu pot ”, drept pentru care filosofia mea de viață este „Nu riști, nu câștigi”. Îmi place să scriu în special despre trăirile și manifestările oamenilor.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.